Sağlık ürünlerinde saadet zinciri


Sağlık ürünlerinde saadet zinciri




Avam halkın anlayamayacağı , Pazarlayananın da pazarlama kadar bilgisi olduğu alttan üste zincirleme gelir elde etme teorisi, aslında pazarlanan ürünün yada hizmetin çok önemi yoktur insanları zaaflarını yakalayabilirseniz bu iş olmuş demektir. sonra adı itibari ile zincirleme gelir elde etme başlar.

Sağlık ürünlerinde saadet zinciri




Sağlık kozmetik ürünleri



Sağlık konusu günümüzde bir çok insanını ortak sorunu, sağlık ürünleri ve kozmetik ürünleri bu saadet zincirini vazgeçilmez kategorisidir. Zayıflama,iyileşme, sağlıklı kalabilme konular için çeşitli ürünler geliştiren saadet zinciri kurucuları bunları pazarlayacak fırsatçı pazarlama elemanlarını rahatlıkla bulur çünkü işin sonu paraya dayanır fırsatçılarda bunu çok iyi bilir.

Bu kategorilerde zaafı olan insanlara güven vericilik açısından ; becerili konuşma, bağlama, simge, duruş, kıyafet, el işaretleri gibi işin sağlam olduğuna dair farklı bir imaj vermeye çalışırlar.

Çalışmaları sosyal medya ortamlarında  veya web sitelerinde yayınlarlar zincire dahil olan üyeler den beğeni yorum alarak kamu oyunda'' bu iş gerçekten güzel bu iş kazandırıyor''  imajı oluşturulmaya çalışılır ve kazanılan paranın resimleri atılır iştah kabartılır. Yorumlarda veya seminere katılanlara şu kişi şu kadar kazandı şu seviyede sizde zamanla böyle olursunuz çalışırsanız sizde kazanırsınız gibi tavsiyelerle iştahlar kabartılır!

Bu gazı alan yeni zincir üyesi seminerde öğrendiklerini çevresine ve ilk olarak'ta akrabalarına yaymaya başlar ve yeni fedayi hizmete dahil olmuştur.

saadet zinciri nedir

Peki ne bilir zincir üyesi ?


Pazarladıkları şey sağlık ürünü ise ürün hakkında yada etken madde hakkında bir kaç farmakolojik isim ve özellik öğrenir ve gerisi ikan edebilme gücüne kalmıştır. Normalde bu kişinin ne tıpla ne kimya ile nede farmakoloji ile uzaktan yakından alakası yoktur çünkü bu konulara vakıf olabilmek için Akademik eğitime sahip olmak gerekir.

Hem etken maddenin yapısı hemde yararlılığı konusunda gerçek anlamda bir şey söyleye bilmek için bu saydığımız konuların hepsine hakim olmak gerekir bu da eşittir = İbn-i Sina'lığa soyunmaktır.

Bunu pazarlayan kişiler ne asidin ,ne bazın nede moleküler yapını hakkında bir şeyler bilemezler öğrendikleri veya bildikleri şeyde İnternet sitelerindeki avam halka sunulan kabaca anlatımlardır. bu özellikler sadece laboratuvar ortamında üniversitelerde öğrenilebilir.

Düşünsenize bu zincire herkesin dahil olduğunu kim kimden para kazanacak ? Böyle Sorduğunuzda ise yukardaki direktörlerden öğrenilen klasik cevap : ''zaten herkes bu sistemi benimseyip gelmez sen geldin para kazanmaya bak konuşulanlara bakma!''Sistem bir yerde çökecektir.

KAR NEDİR?


Elde edilen kar sistemin çalıştığı dönemdeki elde edilen kardır ülke ekonomisine hiç bir getirisi olmadığı gibi bu satılan ürünlerin lisansı tarım bakanlığı tarafından gıda takviyesi.bazende komik olarak hayvan yemi olarak çıkar karşınıza. Neden faydalıda tüm testlerden geçti de bu ürünler tarım bakanlığı gıda takviyesi lisansı alıyor?

Birde eczacılara laf atıyorlar'' onların işi biteceği ilaçlarını satışı azalacağı için bu  ürünleri satmıyorlar yada iyi bakmıyorlar'' Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumu dan onay alsınlar ürünlerin tedavi edici yada iyileştirici özelliğe sahipse.

Bu ürünleri alırken veya bu gibi zincir sistemlerine girmeden önce  iki defa düşünün.

Yorumlar

Popüler İçerikler

Kalitatif Araştırma Nedir ?

ANAOKULU BOYAMA RESİMLERİ

Ofiyolit Nedir ?